Winx club rajongói oldal

Itt minden a Winx club-ról szól!!!

Nagyon sok érdekesség van a Winx club-ban itt most felsorolom őket amiket én találtam.

 

1. Musa az első évadban profin tudott táncolni, viszont azt mondta a 2. évadban Laylának, hogy még nem tud táncolni és akkor nem is tudott. Ez egy kicsit furi nem?

 

2. Hogy lehet, hogy a 4. évadban mikor a lányok ellátogatnak az élet fájához a Pixik falvába akkor a fa miért volt fa, úgyértem ,hogy a második évadban egy kis bokor volt most pedig már nem. És azt mondták, hogy még sose látták pedig a 2. évadban az élet fáját Flora gyógyította meg.

 

3. A mozifilmbe Domino helyett azt mondják, hogy Sparks.

 

4. Észrevettétek már, hogy amikor Musának még ilyen egypántos pólója volt vagy Stellának az alap átváltozásba is csak 1 pánja volt a ruhájának vagy Laylának, nos azt viszont nemhinném, hogy megfigyeltétek már, hogy a pántjuk mindig az egyik aztán a másik oldalon van.

 

5. Észrevettétek, hogy az 1. Mozifilmben mikor átváltoztak a zene melett ott volt az erejüknek a hanguk pl.: Technánán ilyen számítogépes csipogások voltak, Bloomnál ilyen nagy tűz robbanások, Musánál ilyen kis dallamok,Stellánál ilyen kis csillagragyogások, Floránál volt a legkülönlegesebb mert milyen hangja is van a növényeknek nem? hát nála tényleg megprbálták utánozni a növények növekedésének hangját, Laylának pedig ilyen kis buborékos víz hang van.

 

6. Bloom nevelőapja allergiás a macskákra.

 

7. Amikor a 4. évadnak vége lett akkor a lányok Gardenia fölött repkedtek believix átváltozásbn de a vége felé enchantixba visszamentek ez egy kissé furi nem? Hisz az 5. évadban is a believixet használják a harmonix elött nem?

 

8. Nabu tényleg meghal a 4. évadban és ez nem átverés mert sokan nem hitték el de sajnos igaz.Ezt a képet nézzétek ez az 5.évadból való elöször magyar oldin és természetesen ellopni szigorúan TILOS!!!

 

___nabu.png

 

Itt igaz angolul találtam meg de valami ilyesmit mondtak egymásnak:

 

Layla:Nabu úgy hiányzól.

 

Nabu:Hagyjál meghalni ha már nem segítettél abban, hogy életben maradjak.

 

Nos leszúrom a poént ez nem az igazi Nabu. Ő csak egy kagyló által létrehozott illúzió. De vajon Nabu tényleg meghalt hisz a 2.mozifilmben(ami állítólag a 4.évad folytatása) szerepel és segít a boszik elleni harcban. Bár ha Nabu meg is halt miért nem tud visszatérni szellemként az élők közé mint Daphne?

 

9. Gondolkodtatok már a Winx embléma színén, hogy milyen is igazából. Nos igazából az 1. évadban zöld de az utána következő években már rózsaszín.

 

10. Tudtátok, hogy a Winxet újból kiadták különböző nyelveken és ezt már a 2. évados ruhákba és más főcímdallal(4. évad főcímdalával) más átváltozási zenével. A neve Winx club special.Itt van pár réz erről(nem magyar):

 

1.rész:

 

 

2.rész:

 

 

11. Ezt a videót nézzétek. Kapjátok fel gyorsan a 3D-s szemcsiteket és gyerünk:

 

 

12. Layla az 5. évadban megismerkedik egy specialistával Roy-jal és lehet, hogy ő lesz az új barátja Laylának??? Mellesleg ő az a fiú aki az Androsi hajót is vezette és Layla elöször buta volt vele. Egyesek szerint ő Nabu más formában vagy az ő rearninációja. De ez mind találgatás csak.

 

 

13. Itt van végre Roxy igazi Enchantixa.

 

 

14. Tudtátok, hogy miután a lányok az 5. évadban megkapják a sirenixet azután az 5. évad átvált 3D-re.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 16
Heti: 6
Havi: 170
Össz.: 130 919

Látogatottság növelés
Oldal: Érdekességek
Winx club rajongói oldal - © 2008 - 2018 - winx-club-bogi.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: winx club szinezok bloom & sky - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »