Winx club rajongói oldal

Itt minden a Winx club-ról szól!!!

Mennyire vagy Winx rajongó?

 

1. Hány Winx club kazettád van?

a) Megvan az 1. a 2. és a 3. évad nomeg az 1. mozifilm.

b) Megvan legalább az egyik évad.

c) Megvan 1-2 .

d) Nincs meg egy kazettád sem.

 

2. Hány Winx club újságod van?

a) Van legalább 4-5 winxes újságod.

b) Van legalább 3 winxes újságod.

c) Van legalább 1-2 winxes újságod.

d) Nincs 1 winxes újságod sem.

 

3. A szobádat.....

a) Winxes poszterek és képek díszítik.

b) 2-3 Winxes poszter díszíti szobád falát.

c) Egy winxes poszter díszíti a szobádat.

d) Nulla winxes poszter dísziti szobádat.

 

4. A Winxet nézted a tévében.

a) Csak egy-két részt néztem meg a TV-ben de a saját kazettáimat jobban szeretem nézni, bár az új évadokat a TV-ben nézem.

b) Szoktam nézni néha de most már nem megy a TV-ben.

c) Szoktam sajnos már nem megy a TV-ben.

d) Csak ott szoktam nézni de már nem tudom.

 

5. Hány éve szereted a Winx clubot?

a) Legalább öt éve.

b) 3-4 éve.

c) 1-2 éve.

d) Nem tudom.

 

6. Szoktál az interneten Winx clubos játékokat játszani?

a) Igen

b) Igen-Néha

c) Néha

d) Nem

 

7. A Winx a kedvenc meséd?

a) Igen

b) Második

c) Harmadik

d) Nem tartozik a kedvenceim közé

 

Ha a legtöbb betű a:

Te igazi Winx rajongó vagy.

 

Ha a legtöbb betű b:

Te majdnem egy igazi Winx rajongó vagy.

 

Ha a legtöbb betű c:

Te szereted a Winx-et de nem vagy olyan nagy Winx rajongó.

 

Ha a legtöbb válasz d:

Te nem vagy igazi winx rajongó.

_winx_bloom_mozifilm.jpeg

Mennyit tudsz a Winx-ről?

1. Ki Bloom pixije?

a) Livi

b) Joly

c) Lockett

 

2. Ki a zene tündére?

a) Musa

b) Layla

c) Bloom

 

3. Ki a legjobb táncos?

a) Layla

b) Stella

c) Musa

 

4. Hol készült a Winx club?

a) Anglia

b) Amerika

c) Olaszország

 

5. Ki Stella legjobb barátja?

a) Flora

b) Bloom

c) Nincs barátja

 

6. Ki Piff?

a) egy hörcsög

b) Sky kutyája

c) Egy pixie

 

7. Ki halt meg a 4. évadban?

a) Layla

b) Nabu

c) Senki sem

 

8. Ki Morgana?

a) Roxy anyja és a tündérek királynője

b) Egy pixie

c) A tündérek királynője

 

9. Honnan jött Brendon?

a) Eraklyon

b) Sparks

c) Andros

 

10. Mi az a Zenit?

a) Semmi

b) Egy átváltozás

c) bolygó

 

Megfejtés:

1. c

2. a

3. a

4. c

5. b

6. c

7. b

8. a

9. a

10. c

Ha 10-8 pontod van akkor te igazán ismered a Winxet.

7-6 te kissé ismered a Winxet.

5-4 te egy kicsit ismered a Winxet.

4-3 inkább néz meg több részt.

2-0 tudod te egyátalán mi az a Winx?





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 35
Tegnapi: 74
Heti: 123
Havi: 362
Össz.: 121 830

Látogatottság növelés
Oldal: Tesztek
Winx club rajongói oldal - © 2008 - 2017 - winx-club-bogi.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: winxes dalok - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »