Winx club rajongói oldal

Itt minden a Winx club-ról szól!!!

Lockett:

Ő a zárak és a kulcsok a helyes utak és egyéb ilyen furfangos dolgok megoldásainak pixije. Bloom a tündére. A virágcsat a hajában egy kulcs ami elindít a helyes úton. Egy kissé fura pixie mert gyakran sír kicsit olyan néha ha még mindig baba lenne és egy kissé nyafogs de azért szerethető mert aranyos. Bloomnak is azért tetszett mert egy kissé babás. Egy érdekesség a ruhája a 2. évadban elszakadt ezért kapott Chattátol egy kis sárga ruhát így neki 2 ruhája van.

 

Amore:

Ő a szerelem és szeretet pixije. Stella tündérhez kötődik. Szeret a szerelmeseknek segíteni és a durva embereken is segít. Szereti a szerelmeseket nézegetni. Stellától mindig azt várja el, hogy Brendonnal foglalkozzon. Az ő segítségével szeretett bele Amentia hercegnő Sponsusba.

 

Chatta:

Chatta, hát hogy is mondjam szeret, locsogni-fecsegni. Flora tündér a társult tündére. Ő az aki mindig beszél és pletykálkodik de képes normális döntést hozni és szereti vigasztalni társait. Ő segítségével jött össze Flora és Helia. Kissé nagyszájú, kimondja amire gondol és szeret visszabeszélni. Kicsit vakmerő.

 

Tune:

Ő egy kissé különc. Bár Musa pixije a "vagány" lányé az ő ruháját nem mondanám fiúsnak épp ellenkezőleg olyan 19. századi ruhákban jár mint egy kényeskedő királylány a múltból. Nem szereti ha valaki egy picit is hibáddzik az etikett szabályainak. Mindig azt nézi, hogy aki körülötte van megfelel e az elvárásainak. A varázslatai mulatságosak pl.:Gardeniában mikor Layla és Musa bajbakerültek a disco emberektől ő az egyiknek lelapította a haját, hogy ne álljon fel neki a haja.

 

Digit:

A technológia pixije. Techna a tündére. Imád Technával számítógépes játékokat játszani hisz mindig mindig ő győz. Okos és jó döntéseket hoz. Imád a technológiával foglalkozni és Technának segíteni. A karján van egy kis számítógép és azzal pl.: le tudja fordítani Piff beszédét és még egy csomó dologra jó.

 

Piff:

Ő a legaranyosabb pixie. Layla pixije. Mindig szundizik és képes akár repülés közben elaludni. Nem tud beszélni csak babanyelven. Nagyon sokszor Layla zsebében alszik. Úgy menekült meg Lord Darkar ellen, hogy bebújt Layla kapucnijába és ott aludt, így nem látta meg Lord Darkar. Amugy ő a szép álmok pixije. Egyszer mikor Layla rosszat álmodott rászállt a fejére és jó álmot varázsolt neki.

 

Livy:

Livy ő az üzenetek pixije. Ő viszi a pixi leveleket. Mindig gyorsan száguld a kis papírján emiatt sok mindennek nekiütközik. De édes(kis buta) és vicces. Testvérei: Joly és Glim.

 

Zing:

Ő a rovarok pixije. Nagyon aranyos és vicces. Bár ennek ellenére, hogy ő a rovarok pixije nem csak rovarrá tud átalakulni pl.:Itt például egy mókus amugymeg nagyon bátor pixi ő elment a lányokkal a Felhőtoronyba meg elment az Eraklyonba is. A techno nindzsákkal küzdeni.

 

Joly:

Ő a jósolás pixije nem tud mindig pontosan jósolni gyakran a jóslatai féreérthetőek. De ez őt egy picit sem érdekli ez. Ő ettől fogva teljességgel hisz a jóslataiba. A lányoknak sem teljessen pontossan jósolt mikor Halloweent üneppeltek Gardeniában. Amugy őneki vannak jóskártyái. Amugy egy nagyon vicces pixie még egy töknek is jósolt. Testvérei Glim és Livy.

 

Glim (másnéven Blingi):

Ő is egy baba mint Piff de sokkal viccesebb.Egyszer az életfája teától elkezdett világítani a hasija. Nem lehet tudni, hogy minek a pixije. Joly és Livy kisestvére.

 

 Pixis érdeksségek:

1. Hogy lehet Glim és Livy és Joly testvérek hiszen a pixik az élet fájától születnek.Ha még egyszerre születtek volna akkor mondhatnánk az, hogy testvérek(talán) de hát Glim jóval fiatalabb mint Livy és Joly.

2. Mikor Joly a tök jövőjét mondja akkor nem is az övét mondta hanem a buliét.

3. Mikor a lányok elmentek a Felhőtoronyba azt mondták, hogy jó, hogy nem jöttek a pixit mert nem bírnák ki a torony negatív energiáját. De Zing mégis velük ment és nem lett semmi baja.

4. Hogy lehet, hogy Zing a rovarok pixije nem csak rovarnak hanem más állatnak is át tud változni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 16
Heti: 24
Havi: 188
Össz.: 130 937

Látogatottság növelés
Oldal: Pixik
Winx club rajongói oldal - © 2008 - 2018 - winx-club-bogi.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: winx club szinezok bloom & sky - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »