Winx club rajongói oldal

Itt minden a Winx club-ról szól!!!

Átváltozások:


Alap átváltozás:

Másnéven Magix Winx vagy mágikus Winx-nek szokták nevezni ezt az átváltozást a Winxek. Ez mintahogy a nevéből is kiderült egy alap átalakulás nem túlságosan erős de azért ha valaki megfelelően kezeli elég erős is lehet. Ezt nem kell megszerezni mert ez magátol megvan minden tündérnek.

Charmix:

Ez egy hogyismondjam kiegészítő az alap átváltozáshoz megnöveli az erőt és csinosítjaa ruhát. XD Ezt úgy lehet megkapni ha a tündér beismeri a hibáját vagy legyőzi a félelmét.

Enchantix:

Ez az átváltozás teszi őket igazi tündérré aki ezt megszerzi abból igazi tündér válik nomeg rettentően erős ez az átalakulás. Itt, ennél az átalakulásnál nemcsak a tündér varázsereje nő meg hanem a ruhája is megváltozik és a cipője is. Nomeg a szárnyai is nagyobbak díszesebbek lesznek és a nyakláncukban és a szárnyik végén lévő kis díszekben tartják a tündérport ami oly erőket szabadít fel mint a miniatürizálás de leginkább átkok megtörésére használják. Ezt úgy lehet kiérdemelni, hogyha valaki a saját bolygójáról ment meg valakit.

Believix:

Mindenki mást gondól róla egyesek szerint erősebb mint az Enchantix mások szerint meg ugyan olyan erővel bír. Mivel, hogy akik azt mondják, hogy ugyanolyan erővel bír mint az Enchantix azok azzal magyarázzák, hogy ezt az átváltozást csak azért kellett végrehajtani, hogy megmentsék Roxy az ÚJ tündér életét (ki majd a 4. évadban tűnik fel) de lehet, hogy ez csak ott a Földön volt j vagy azokra a harcokra. Viszont aki azt mondja, hogy erősebb azzal indokolj, hogy itt a tündérek ugyanúgy tudnak miniatürizálódni mint az Enchantix-al nomeg itt a szárnyaknak 3 fajtája van az egyik Zoomix amellyel képesek az egyik helyről a másikra teleportálni magukt a másik a Speedix amivel gyorsabban tudnak repülni és az utólsó a Tracix amivel képesek a múltba látni s képekkel levetíteni azt. Továbbá az embereken is képesek segíteni. A Winx Roxy segítségével szerzi meg a Believix-et.

Bloom:

bloom.png

Alap átváltozás:

_bloom_.jpg


Bloom felszerelése ilyenkor kék csizmák kék, csillogó szoknya és kék csillogó felső. Kék szárnyak. :D Citomsárga medál és citromsárgás, aranyos korona és ez azért van mert ő egy hercegnő. Nomeg kék karvédős kesztyű jelenik meg rajta!

Charmix:

__bloom__charmix__.jpg

Bloom-nak itt marad az alap átváltozás viszont még van hozzá kiegészítők egy szív alakú kistáska és egy szív alakú kis medálféleség. És ez megnöveli jóval az erejét.

Enchantix:

_bloom_enchantix_.png

Bloom itt teljesen átváltozott a szárnyai nagyobbak szebbek érdekesebbek a haja és más lett nomeg a cipője és a ruhája is. A szárnyai kékek és ékkövesek a karvédőkesztyűi rózsaszínűek és csillogósak van egy új kékes rózsaszín ruhája. Mezitlábas kék szandált hord. Utólsóként szerzi meg az Enchantix-ot.

Believix:

_bloom_believix_.jpg

Rózsaszín-kék felsőt visel könyékig érő átlátszó újjai vannak a póljának a vállain puffok vannk. A szoknya rózsaszín-kék fodros és csillámos rózsaszín övet visel. Ehhez 1 pár kék magassarkút visel rózsaszín zoknival. Nomeg van egy pár átlátszó nagyon halvány kék kesztyüje. A haja is más és a szárnyai is A szárnyát szivecskék díszítik és kékes rózsaszínesek a szárnyai.


Stella:

_stella_.jpg

Alap átváltozás:

___stella_alap_atvaltozas.jpg

Stellának ilyenkor csillogó nyaranycssárga top és ugyanilyen rövidnadrág. Narancssárga csizmák. Kék szárnyak, kék csuklóvédők. Egy kék hajpánt és kettő pirosas-narancssárgás hajgumi.

Charmix:

___stella_charmix_atvaltozas.jpg

Stellának marad az alap átváltozás és hohozzátársul egy tükör alakú ékszer plussz egy hold-nap mintás kistáska.

Enchantix:

___stella_enchantix_atvaltozas.png

Stella itt teljesen átváltozott szárnyai nagyobbak és szebbek végükön tündérpor tartó tokok egy kis korona a fején kettő csillogó rózsaszín karvédő kesztyűk egy nyarancs csillogó top kék gyöngyfüzérekkel az alján narancs-rózsaszín szoknya narancs mezitláas szandálok.

Believix:

___stella_believix_atvaltozas.jpg

Stella itt csillagos hajgimikat, lila cipőt, narancs zoknit, rózsaszín fodros szoknyát, narancs-rózsaszín pólót visel. A szárnyai végén csillagok vannak rózsaszín körítéssel sárgás alap rajta csillagok és rózsák.


Flora:

_flora.gif

Alap átváltozás:

___flora_alap_atvaltozas.jpg

Flora itt rózsaszín csizmát, két rózsaszín karvédőkesztyű, egy virágos nyaklánc, zöld szárnyak, és egy egyberészes rózsaszín csillogó ruha.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 16
Heti: 14
Havi: 178
Össz.: 130 927

Látogatottság növelés
Oldal: Átváltozások
Winx club rajongói oldal - © 2008 - 2018 - winx-club-bogi.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: winx club szinezok bloom & sky - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »